čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

TP-Link TL-WPA4226 KIT v podobě AV600 Powerline Wi-Fi má pomáhat Wi-Fi

Nová sada pro přenos dat přes elektrickou síť, má podle výrobce snadno rozšířit dosah vaší domácí Wi-Fi, a to pod jedním názvem sítě (SSID) a společným heslem. Foto: TP-Link

 

AV600 Powerline Wi-Fi, jak se také sada nazývá, dokáže šířit datový přenos přes rozvody elektrické energie. Nabízí automatickou synchronizaci s vaší Wi-Fi, takže po stisku tlačítka Wi-Fi Clone se mají síťové jméno SSID i heslo sítě Wi-Fi automaticky zkopírovat z vašeho směrovače, routeru. Následně jsou automaticky synchronizovány veškeré změny nastavení.

Sadu zapojíte do stávající sítě tak, že adaptér zastrčíte do elektrické zásuvky a ethernetovým kabelem ho připojíte k vašemu směrovači. Následně do kterékoliv požadované elektrické zásuvky na stejném elektrickém okruhu připojíte i druhý z adaptérů ve verzi TL-WPA4220 a po stisknutí tlačítka Pair (spárovat), je síť nastavena.

AV600 Powerline Wi-Fi pracuje se standardem HomePlug AV2, který dovoluje přenos dat až do rychlosti 600 Mb/s a vzdálenosti 300 metrů. Správa sítě se dá provádět i přes mobil a například můžete nastavit rozvrh dostupnosti Wi-Fi či vypnout a zapnout kontrolky LED na zařízeních.

Číst 1462 krát Naposledy změněno pátek, 18 prosinec 2020 08:34

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.