Vytisknout tuto stránku

AVG PrivacyFix Family: ochraňte rodinu na Facebooku

Díky aplikaci, která je zdarma, mohou nyní rodiče a děti sdílet nastavení soukromí, i pokud nejsou na Facebooku mezi „přáteli“. 

Program založený na funkci hledání na základě sociálních propojení (Graph Search) funguje jako doplněk k již dříve vydané webové aplikací PrivacyFix a instaluje se přímo do webového prohlížeče.

Zatím je k dispozici v tzv. předběžné verzi (preview) a jak uvádí výrobce, vznikl mj. i proto, že „…58 % rodičů, se kterými jsme hovořili, přiznalo, že nevidí rádi, když jejich děti sdílejí své osobní informace na internetu.“

Skupinu AVG PrivacyFix Family může založit kterýkoli člen domácnosti a následně může pozvat členy rodiny a přátele. Pokud má uživatel již zadané rodinné vazby na Facebooku, rodinní příslušníci se automaticky ukáží jako návrhy pro přidání. Pozvání může být posláno buď jako upozornění nebo prostřednictvím e-mailu. 

PrivacyFix Family spolupracuje s řešením PrivacyFix, bezplatnou aplikací, která dává kontrolu nad osobní internetovou bezpečností do rukou uživatelů a je k dispozici jak pro PC, tak pro mobilní telefony a tablety.

 

AVG PrivacyFix Family je nyní zdarma dostupná zde. (odkaz se otevírá do nové stránky)

Vydání plné verze se očekává v závěru první poloviny roku 2014. 

 

 

Číst 3670 krát Naposledy změněno úterý, 15 duben 2014 11:19