pondělí 29 duben 2024
Text Size

AVG PrivacyFix Family: ochraňte rodinu na Facebooku

Díky aplikaci, která je zdarma, mohou nyní rodiče a děti sdílet nastavení soukromí, i pokud nejsou na Facebooku mezi „přáteli“. 

Program založený na funkci hledání na základě sociálních propojení (Graph Search) funguje jako doplněk k již dříve vydané webové aplikací PrivacyFix a instaluje se přímo do webového prohlížeče.

Zatím je k dispozici v tzv. předběžné verzi (preview) a jak uvádí výrobce, vznikl mj. i proto, že „…58 % rodičů, se kterými jsme hovořili, přiznalo, že nevidí rádi, když jejich děti sdílejí své osobní informace na internetu.“

Skupinu AVG PrivacyFix Family může založit kterýkoli člen domácnosti a následně může pozvat členy rodiny a přátele. Pokud má uživatel již zadané rodinné vazby na Facebooku, rodinní příslušníci se automaticky ukáží jako návrhy pro přidání. Pozvání může být posláno buď jako upozornění nebo prostřednictvím e-mailu. 

PrivacyFix Family spolupracuje s řešením PrivacyFix, bezplatnou aplikací, která dává kontrolu nad osobní internetovou bezpečností do rukou uživatelů a je k dispozici jak pro PC, tak pro mobilní telefony a tablety.

 

AVG PrivacyFix Family je nyní zdarma dostupná zde. (odkaz se otevírá do nové stránky)

Vydání plné verze se očekává v závěru první poloviny roku 2014. 

 

 

Číst 3657 krát Naposledy změněno úterý, 15 duben 2014 11:19

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.