neděle 28 duben 2024
Text Size

Carneo BeCool: odolná sluchátka s hands-free zcela jinak

Bezdrátová kompaktní sluchátka typu true wireless, s dobíjecí stanicí jsou určena i k letnímu cestování a mají, cituji“, „…vydržet i náročné přenosy ´v kabelkách´“. Foto: Carneo

Ke koupi (790 Kč) jsou v několika barevných verzích, v ceně je unikátní dokovací stanice, kterou výrobce označuje i za „powerbanku“, a jejíž součástí je nejen akumulátor s kapacitou 280 mAh (ve sluchátkách 50 mAh), ale také nabíjecí kabel USB – microUSB.

K TÉMATU:

Sluchátka mají frekvenční rozsah 20 až 20.000 Hz, citlivost 96 dB a u použitého Bluetooth 5.0 (profily HSP, HPF, A2DP, AVRCP) je dosah udáván na až 10 m. Doba přehrávání hudby má být až 4 hodiny, dalších až 16 hodin je k dispozici v dokové stanici. S funkcí hands-free mají sluchátka zvládnout až 3 hodiny hovoru, doba nabíjení přes konektor microUSB má být asi 2 hod.

Číst 565 krát Naposledy změněno úterý, 01 srpen 2023 15:37

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.