neděle 28 duben 2024
Text Size

Výprodeje pokračují jen někde! A nejspíše pojedou až do konce ledna

Společnost CZC oznámila, že její povánoční výprodej potrvá až do konce ledna a že jsou do něj průběžně přidávány další produkty, takže se vyplatí občas nahlížet. Foto: CZC

Obchod také zdůrazňuje, že výprodejový sortiment zahrnuje, cituji, „…mnoho set produktů“, a to jak z oblasti elektroniky, tak mimo ni (Lego).

ČTĚTE TAKÉ: Předvánoční slevy 2023? Někde dost, jinde málo nebo vůbec nic (externí odkaz, nové okno)

U CZC mě z výprodeje zaujala především zvuková lišta se subwooferem, Jamo SB-40 (3.990 Kč), kterou vidíte na úvodním snímku. Připojíte jí přes HDMI, digitální optický audio vstup, Bluetooth či analogový audio vstup. Celkový výkon je 60 W (RMS) a jak vidíte, uplatní se nejen jako výstup pro televizor.

V nabídce je také robotický vysavač s dokovou stanicí (dobíjení, vysypání) a mopem pro vytírání Roborock S8 Pro Ultra (32.399 Kč) a inkoustová tiskárna Canon Pixma G1430 (2.990 Kč, foto) pro formát A4. Ta pracuje s tankovým systémem, což v praxi znamená nejlevnější barevný tisk. Navíc umí tisknout na různé druhy papírů, jako je magnetický fotografický papír, opakovatelně nalepitelný foto papír nebo nažehlovací fólie.

A jak vypadá situace u dalších velkých obchodů? Někde uvidíte podobný obrázek, jinde už nic. Mezi ty druhé patří například Alza a Kasa, ale ta nic neměla ani před Vánoci (viz článek na Televizním webu). Naopak na výprodej, vedle CZC, sází Datart i Electro World.

 

Číst 548 krát Naposledy změněno pátek, 08 březen 2024 12:39

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.