sobota 27 duben 2024
Text Size

Bezdrátová sluchátka Belkin Sound Form Motion: levná a s dlouhou dobou provozu

Výrobce rozšiřuje svoji nabídku bezdrátových sluchátek a slibuje, cituji, „Bezproblémové párovaní, Qi dobíjení, 12mm měniče, 9 hodin přehrávání a stupeň krytí IPX5.“ Foto: Belkin

Skutečně bezdrátová sluchátka (TWS) Belkin SoundForm Motion přijdou na 968 Kč a mají dvě barevná provedení (černá a bílá). Výrobce hovoří o „celodenním pohodlí“, a také třech předvolbách ekvalizéru, přičemž zmiňovaných až 9 hodin nepřetržitého přehrávání doplňuje dalších 24 hodin kapacity v dobíjecím pouzdru.

K TÉMATU:

Sluchátka pracují s technologií potlačení okolního hluku a mají po dvou mikrofonech v každém sluchátku. Dobíjecí pouzdro funguje i pro bezdrátové dobíjení ve standardu Qi (co je to), na víku je navíc i průvodce pro dotykové ovládání a nastavení (viz foto).

Sluchátka pracují přes Bluetooth 5.2, k dispozici je i režim Mono dovolující používat pouze jedno.

Číst 213 krát Naposledy změněno sobota, 02 březen 2024 12:01

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.