sobota 27 duben 2024
Text Size

Kompaktní projektor LG CineBeam Q nabídne 4K i laserový zdroj

Projektor o hmotnosti 1,5 kg vybavený držadlem, ale napájený jen z 230 V? Tak vypadá novinka pro domácnost, která je v jejím rámci i mobilní. Foto: LG

Zdroj světla je laserový a pracuje v barevném modelu RGB (jeden pro každou barvu), světelný tok je 500 ANSI lumenů, objektiv fixní s automatickým ostřením. Projektor je, podle výrobce, schopen si automaticky upravit i obraz po jeho umístění či přenesení na nové místo (mj. lichoběžníkové korekce). Audio systém je mono, výkon zesilovače 3 W.

K TÉMATU:

LG CineBeam Q za 1.299 € zvládá režim FilmMaker Mode, je vybaven operačním systémem LG webOS 6.0 známým z televizorů. Minimální velikost úhlopříčky je 50" (127 cm), maximální 120" (305 cm).

Další údaje v podrobnějším článku na Televizním webu (nové okno).

Číst 237 krát Naposledy změněno úterý, 19 březen 2024 07:22

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.