čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Něco málo filmových dloubnutí: „Tulsa King“ je jednoduše výborný

Řada velkých hvězd se v nedaleké minulosti odhodlala k dříve zdánlivě „úpadkové práci“ – „být hvězdou seriálu“. Nyní ji pomalu završil Sylvester Stallone v „Králi Tulsy“ a všem to jde k duhu! Ilustrace: archiv autora

Po pěti zhlédnutých dílech je novinka jedním slovem „osvěžující“. Konečně něco, co není ani katastrofické, ani kriminální a konec konců není ani stupidně komediální. Tohle je životní příběh (jeho část) a je to podle mého jeden z největších seriálových počinů roku 2022.

Bravo!

Vytvořil: Paramount+, vysílá Skyshowtime.

P. S.: Scéna na konci pátého dílu je prostě bombózní a ve starém dobrém stylu, nikoli v těch současných většinových „me too“ srágorách. Velká pochvala i za obsazení, protože „casting“ je poslední dobou čím dál tím horší. Bohužel!

 

Číst 774 krát Naposledy změněno úterý, 07 březen 2023 10:23

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.