sobota 27 červenec 2024
Text Size

Není to už těm aktivistům a levičákům trapné? Není!

Podívejte se na úvodní snímek a zeptejte se sami sebe: „K čemu ještě dospějeme?“ Ke kouření a k alkoholu jsme už dospěli, „stroboskop“ máme také za sebou, takže kam půjdou „tvůrci“ dál? Ilustrace: archiv autora

Budeme upozorňovat na to, že obézní lidé nejsou tlustí, k zrzavým lidem říkat, že nejsou… a půjdeme i k pidlookým, k příliš chytrým blondýnám, vyholeným či vyhuleným a třeba i k těm přísahajícím na „přirozenost“?

K TÉMATU: Škrtejme, přepisujme, palme

To to vážně nikomu v tomto státě nevadí?

To už jsme tak otupěli?

Tenhle národ v nějaké podobě přežil hodně přes tisíc let. Zárodek přežil zabijácké Avary a nenasytné Franky, přežil katolickou církev i falešné české „buditele“, byť se jimi ve většině nechal zmást. Přežil gestapo i Rusáky za „dočasné přítomnosti bratrských vojsk“ a konec konců vlastně přežil celé to zabijácké křesťanství s jeho netolerancí, mučením a upalováním za cokoli jiného, než co bylo „obecně platné a přijatelné“.

To teď fakt nepřežijeme pomatené aktivisty, zelené šílence, tzv. křesťanské demokraty, což je nejen jazykový protimluv, a posledních skoro deset let i pomatenou Evropskou unii, která ve svém svatém tažení likviduje pomalu vše, co Evropu udělalo Evropou?

To už jsme vážně tak otupělí?

Jen by mě zajímalo, zda jsme ve fázi „stokrát nic umořilo osla“,  nebo ve fázi „pes štěká, karavana kráčí dál?“

P. S.: ad úvodní foto – opravdu by se tam nedalo dát ono prosté „od 15“, resp. „od 18“?

Číst 224 krát Naposledy změněno úterý, 04 červen 2024 15:58

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.