úterý 19 březen 2024
Text Size

TOP 2022, NEJ 2022: televizory a video přehrávače s Android TV

AKTUALIZOVÁNO: Televizní web zveřejnil další kolo přehledů toho nejlepšího, co otestoval v druhé polovině roku 2022. Tady jsou odkazy na dobré tipy… Foto: archiv autora

AKTUALIZOVÁNO, 8. 12. 2022: přidány „Nejlepší set-top boxy 2022“ a „Nejlepší DAB rádia 2022“

 

Před koncem roku se hodně řeší jednak televizory a jednak nějaká rozšíření starších a starých televizorů tak, abychom mohli sledovat snímky na nejnovějších video službách. To ale znamená, mít k dispozici plně funkční aplikace a ty už nemusí být s naším modelem televizoru, set-top boxu či multimediálního přehrávače (MMC) kompatibilní.

Tady jsou tipy na nejlepší testované výrobky Televizního webu z roku 2022. K níže uvedenému ještě během pár týdnů přibudou rozhlasové přijímače DAB a set-top boxy pro DVB-T2 (vše se otevírá do nového okna).

 

Číst 2578 krát Naposledy změněno pondělí, 12 prosinec 2022 09:38

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.