čtvrtek 25 duben 2024
Text Size

Philips TV & Sound představil novinky pro letošní rok, nebo minimálně pro první polovinu

Televizory si nechám na pondělí pro článek na Televizní web. Tady se podívejme zejména na novinky v audiu. Foto: TP Vision

Značce Philips patřící nyní v tomto segmentu společnosti TP Vision se v minulém roce hodně dařilo a mimo jiné ohlásila impozantní nárůst prodeje televizorů s obrazovkami OLED, a to o plných 53 %! Zavedla ale také řadu výrobků v oblasti audia, a to nejen osobních (sluchátka), ale i doplňkových, jako zvukové lišty a výrobky pracující se standardem DTS Play-fi. Ohlásila rovněž zavádění tzv. eko balení, které se má dotknout jak obalů výrobků, tak plastu používaného uvnitř. Chvályhodné a snad to nedopadne jako u Samsungu, kde na to už čekám přes dva roky a zatím jsem nic neviděl!

ČTĚTE TAKÉ: Novinky Philips na TP Vision Live 2022 Rekordní prodej OLED, nové eko balení (externí odkaz, nové okno)

Pojďme ale k audiu, kde ovšem moc informací zveřejněno nebylo, což platí i u televizorů…

  • Špuntová sluchátka typu True Wireless (TWS), tedy skutečně bezdrátová, Philips A7507 nabídnou technologii Bone Conduction, tedy přenos zvuku přes lícní kosti. Doufejme, že je letos bude výrobce půjčovat na vyzkoušení…

 

Philips Go S7807.
  • Představeny byly produkty sportovní řady Philips Go a novinkou jsou prachotěsné a vodotěsné Bluetooth reproduktorky Philips Go S4807 (foto v úvodu) a S7807 určené pro externí (sportovní) aktivity. Na tiskové konferenci byly vidět záběry u moře a snad to znamená, že budou odolné i v tomto směru. To by rozhodně byla změna!

 

Philips Fidelio W1.
  • Rozšířena byla vrcholová řada Fidelio, a to o bezdrátové repro v podobě zvukové lišty FB1, subwooferu FW1 a satelitních FS1.
Philips Fidelio S1.

 

 

Číst 1804 krát Naposledy změněno neděle, 13 únor 2022 16:16

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.