úterý 19 březen 2024
Text Size

Chystaná čistička vzduchu LG PuriCare Objet Collection Aero Furniture zvládá prý i bezdrátové dobíjení

Vypadá jako stolek a také má jako stolek s bezdrátovým dobíjením fungovat. Primárně ale má jít, možná v budoucnu půjde, o čističku vzduchu s ventilátorem a řadou zatím blíže nespecifikovaných filtrů. Foto: LG Electronics

LG sice hovoří o tom, že, cituji…, „Čistička stírá hranici mezi krásným nábytkem a pokročilým designem, který lze přizpůsobit potřebám každého jejího majitele.“ Nebo také o tom, že… „…nadchne nejen svým vzhledem.“ Za mě buď ano, nebo ne a moc lidí, kteří budou mezi tím nebude. Klasik říká něco o tom, že třetí možnost není a i když to tady možná nebude tak resolutní, něco na tom je.

K TÉMATU:

PuriCare Objet Collection Aero Furniture ve tvaru stolku (rozměry neudány) je určena do menších prostor, jako jsou ložnice nebo pracovny a používá komponenty z opakovaně použitelných plastů, obal má být z recyklovaných materiálů. Na výběr budou (až se uvede na trh, což zatím není známo) tři barevné varianty podstavce a dva tvary desky. Ta poskytuje místo pro odkládání běžných věcí, pro bezdrátové dobíjení zařízení (standard neoznámen, u Samsung Galaxy 9-10 W, pro Apple iPhone 7,5 W) a má tu také být několik indikátorů informujících o kvalitě vzduchu, síle proudění, připojení k Wi-Fi i případné aktualizaci. Ovládání, jako zapnutí/vypnutí, správa režimů proudění vzduchu a osvětlení (osm barev, ovládání přes aplikaci LG ThinQ) jsou na spodní straně.

Čistička pracuje s ventilátorem (hladina hluku neznáma) a nikoli, jako v Česku jeden z nejpopulárnějších výrobků, Ionic Care, bez něj a LG v tiskové zprávě, která je bohužel samý marketing a má minimum údajů hovoří – většinou pod čarou – o vícestupňové filtraci, technologii snižující přítomnost virů a bakterií na lopatkách ventilátoru o až 99,99 %, dále o redukci 94 % bakterií a 91 % virů přenášených vzduchem. Podle výrobce je vše certifikováno Britskou nadací pro alergie a společností TÜV Rheinland. Jen v náznaku se pak hovoří o použití „UV-C LED v souladu s normou ISO22196:2011“.

 

Číst 786 krát Naposledy změněno čtvrtek, 17 listopad 2022 07:05

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.