sobota 27 duben 2024
Text Size

Premiéra Aquaman II. na HBO. Už v úterý…

Společnost oznámila, že, cituji: „Velká vlna přichází. Black Mantu stále neopustila touha po pomstě a tak se Atlantida ocitá v ohrožení.“ Foto: autor a HBO

A zaslaná zpráva HBO pokračuje… „Film Aquaman a ztracené království s Jasonem Momoou, Patrickem Wilsonem a Nicole Kidman dorazí na HBO Max už 27. února.“

K TÉMATU: Druhý Aquaman? Potopil se s ním i celý DC Universe (externí odkaz, nové okno)

Zatímco první Aquaman vyvolal až nadšení, rozhodně šlo o nejvýdělečnější film světa DC všech dob, druhý ho už tolik nebudí. Nebudil ho alespoň v kinech i když víme, jak to s nimi dnes je. Jak tomu ale bude při premiéře na VoD, tedy on-line videotéce, uvidíme doslova za pár dnů. À propos povšimněte si termínu – úterý.

Nikoli pátek, nikoli sobota a dokonce ani neděle…

Film Aquaman a ztracené království režíruje James Wan, producenty jsou Peter Safran, Wan a Rob Cowan. Roli Arthura Curryho alias Aquamana hraje Jason Momoa a Orma, Patrick Wilson. Uvidíme rovněž Amber Heard a Yahya Abdul-Mateen II, do svých rolí se vrací Dolph Lundgren jako král Nereus a Randall Park jako doktor Stephen Shin.

Číst 346 krát Naposledy změněno čtvrtek, 22 únor 2024 15:21

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.