pátek 19 duben 2024
Text Size

Odolný Samsung Galaxy XCover 5 SM-G525 se začal prodávat i u nás

Výrobce ho představuje jako „telefon vhodný do tovární haly i do venkovního terénu vydrží prakticky vše, a přitom je nejen technicky na výši, ale působí i elegantně a snadno se s ním pracuje.“ Foto: Samsung

Tolik citace ze zaslané tiskové zprávy s tím, že mobil s interním označením Samsung SM-G525 je ke koupi ode dneška za 7.499 Kč.

Nový Samsung XCover 5 splňuje krytí IP68 (Co je to krytí IP a IPX – stupeň odolnosti proti prachu a vodě se dozvíte zde) a prošel také certifikací v rámci vojenského standardu MIL-STD810H. Na trh přichází s Androidem 11 a výměnným akumulátorem s kapacitou 3.000 mAh, který můžete, v případě rychlodobíjení, zásobovat až 15 W.

ČTĚTE TAKÉ: Díváte se po Samsung Galaxy? Tady máte malé porovnání…

 

Telefon má rozměry 72 x 147 x 9 mm (švh), LCD TFT displej s úhlopříčkou 5,3", tedy 13,5 cm a rozlišením označeným jen jako HD+. Pohání ho procesor Exynos 850 (osmijádro, 2,0 GHz) a k dispozici jsou 4 GB RAM a interní úložný prostor 64 GB.

Fotoaparát má rozlišení 16 mpix, automatické ostření a světelnost f1,8 a má také, podle výrobce, posloužit i jako kapesní skener. Přední je pak pěti megapixelový, f2,2.

Jako další vyspělé funkce výrobce uvádí vysílačku s podporou Microsoft Teams, práci v rukavicích, push-to-talk nebo také programovatelné tlačítko s přiřazením aplikace, která se má spouštět (svítilna, mapa, atd.).

 

 

 

 

Číst 1517 krát Naposledy změněno pátek, 05 březen 2021 12:33

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.