sobota 20 duben 2024
Text Size

Nový O2 Smart Box pro O2 TV a také pro chytrou domácnost

Novinku postavenou na čipové sadě Broadcom výrobce označuje, jako „supervýkonnou“ a v tiskové zprávě zdůrazňuje i pětiletou zárukou a nový design. Foto: O2

Zítra, 1. května, má být zahájen prodej nového set-top boxu pro O2 TV (k Internet HD za 99 Kč po dobu 60měsíců). Má výrazně vylepšenou Wi-Fi ve standardu Wi-Fi 6, dovolí jisté přizpůsobení vzhledu díky potiskům bočních stěn (299 Kč, vše přes mobilní aplikaci) a výběru z několika ciferníků zobrazovaných na čelním displeji. Navíc v sobě kombinuje funkci modemu, směrovače Wi-Fi a centra chytré domácnosti, přičemž k jeho ovládání můžete využít i mobilní aplikaci a má z ní jít řídit i více zařízení.

Video na Youtube najdete zde (externí odkaz, nové okno)

„Po úspěchu první generace O2 Smart Boxu jsme přemýšleli, jak zařízení vylepšit, abychom našim zákazníkům opět přinesli to nejlepší. Hlavními cíli byly lepší a rychlejší Wi-Fi a nový design s možností individualizace uživatelem. Nový O2 Smart Box je technicky úplně nové zařízení, které si ze svého předchůdce bere to nejlepší, a zároveň se snaží přinést nové, u těchto typů zařízení dosud nepoužité prvky a vlastnosti,“ uvedl Roman Bacík, ředitel pro mobilní produkty a inovace v O2, jehož tým se postaral o vývoj.

O2 Smart Box (2021) je kompatibilní se systémy Z-Wave a Z-Wave Plus pro chytrou domácnost, podporuje ADSL i VDSL, má pět gigabitových rozhraní RJ-45 Ethernet (LAN) a USB 3.1 (A). Zabudovaný LCD displej má úhlopříčkou 3,5", tedy 8,9 cm.

 

Číst 1330 krát Naposledy změněno pátek, 30 duben 2021 10:43

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.