pátek 19 duben 2024
Text Size

Lehká klávesnice Samsung Smart Keyboard Trio 500 pro zařízení s Bluetooth

Když si s sebou nechcete brát notebook, možná užijete tenkou a lehkou klávesnici typicky k mobilu či tabletu. Pohodlně se vejde do tašky a připojit ji můžete hned ke třem zařízením.  Foto: Samsung

V černé a bílé barvě přijde na 1.199 Kč, má klasických šest řad s rozložením QWERTY a napojuje se přes Bluetooth 5.0, a to klidně ke všem zařízením najednou. Následné přepínání má být na stisk tlačítka a mělo by tak být možné na jednom zařízení psát a třeba po příchozí zprávě na mobil se na něj přepnout a odpovědět.

Na každém zařízení si navíc můžete, pokud máte telefon či tablet Samsung Galaxy s rozhraním One UI 3.1 s aktualizací od března 2021, vybrat až tři aplikace a přiřadit je programovatelným tlačítkům.

Jak vidíte ze snímků, Samsung EJ-B3400, jak se také jmenuje, k dispozici jsou jak funkční klávesy Fn, tak speciální příkazová tlačítka Cmd a obvyklý kurzorový kříž, byť v trochu pozměněné podobě. Ve spolupráci s kompatibilním telefonem či tabletem Galaxy můžete také využívat režim DeX (přepínání přes tlačítko), tzn. vytvořit si něco jako počítač. Počítejte ale s tím, že skutečně potřebujete mít kompatibilní zařízení!

Napájení Samsung Trio 500 obstarávají malé tužkové baterie (AAA), rozměry klávesnice jsou 280 x 127 x 15 mm a hmotnost 410 gramů.

 

Číst 1614 krát Naposledy změněno sobota, 05 červen 2021 11:01

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.