čtvrtek 25 duben 2024
Text Size

Vaříte na plynu? Jsou tu nové, levné a zajímavé varné desky Mora s více místem a možností mít v myčce

Nechybí ani pojistka automaticky uzavírající přívod plynu při náhodném zhasnutí plamene a na zadní dva hořáky můžete, podle výrobce, najednou umístit i dva větší hrnce (průměr neuveden). Foto: Gorenje

Podle Mory desky nabídnou o 20 % více místa, bezpečný posun nádobí mají zajistit prý „skutečně robustní a stabilní dvoudílné litinové mřížky, známé z profesionálních provozů“. K mání jsou také tři varianty povrchů: černé a bílé tvrzené sklo s bezrámečkovou úpravou a klasický nerez.

ČTĚTE TAKÉ: Mora pro plyn, indukci i klasiku

Základem jsou velký hořák s výkonem 3 kW, umístěný vlevo vpředu a vpravo vedle něj umístěný malý hořák pro šetrné rozpouštění nebo dlouhý pomalý var. Do myčky nádobí pak můžete, podle zaslané tiskové zprávy, dát nejen mřížky, ale také víčka hořáků se smaltovaným povrchem.

Nová Mora VDP 645 GB7 přijde v černém i bílém tvrzeném skle na 5.990 Kč, cena verze s nerezovým povrchem je o 400 Kč nižší. Samozřejmostí je, po připojení k 230 V, automatické zapalování v regulačním knoflíku.

 

Číst 1133 krát Naposledy změněno pátek, 23 červenec 2021 16:49

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.