čtvrtek 25 duben 2024
Text Size

Chladnička Hisense Skyline RF632N4WIE se systémem French Door a výdejnou vody

Nijak rozměrná novinka (70 x 200 x 69 cm, švh) nabídne celkový objem 485 litrů a bez proudu má vnitřní teplotu udržet 10 hodin. Je tedy jasné, na koho směřuje. Foto: Hisense

Chladnička typu French Door představuje dvoudveřovou chladicí část nahoře (336 l) a dva mrazicí šuplíky dole (149 l), čímž se liší od tradiční „ameriky“. Pracuje s beznámrazovou technologii ve všech prostorách a také, jak je dnes zvykem, s neustále kolujícím vzduchem zajišťujícím vyrovnané teploty. Nechybí, podle výrobce, rozměrná zásuvka na ovoce a zeleninu s regulací vlhkosti a nulová zóna na maso, ryby a lahůdky.

ČTĚTE TAKÉ: Nové chladničky Hisense RB400N4AWD (kombinovaná) a Hisense RS677N4AWF („amerika“)

Vše doplňuje dávkovač chladné vody přístupný zvenku, kde je také umístěn dotykový displej. Chladnička (19.990 Kč) provedená v broušeném nerezu má roční spotřebu energie 295 kWh a měla by jít zasunout i těsně vedle jiného spotřebiče nebo do rohu. Pohání ji invertorový motor se zárukou deset let, udávaná hlučnost je 38 dB (A).

Z dalších funkcí můžete počítat s osvětlením LED diodami, s dveřním alarmem, dovolenkovým režimem a rychlým mrazením. Provozovat ji můžete v místnosti o teplotě od 10 stupňů výše, hmotnost je 92 kg.

Poznámka autora: řada chladniček se jmenuje Skyline, což tak nějak ke skromné výše 200 cm nesedí.

 

Číst 1231 krát Naposledy změněno sobota, 21 srpen 2021 11:39

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.