čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

TCL uvedlo chladničky, pračku, klimatizaci a mj. také automatický vysavač pro chytrou domácnost

Po nedávném představení zvukové lišty TS8132 s Dolby Atmos, levného mobilu pro 5G, TCL 20 Pro 5G a televizorů řady X (odkaz níže) jsou tu nové výrobky pro IQ domácnost. Foto: TCL

Novinky představují chladničku TCL French Door RP470CXE0 (470 l, dvě zásuvky s řízenou vlhkostí, svislé osvětlení LED, matný povrch z nerezu) a „ameriku“ TCL Side by side RP631SSE0. Obě využívají invertorového kompresoru, který upravuje své otáčky v závislosti na změnách teploty, antibakteriálního systému a vícenásobného proudění vzduchu s chlazením kovovou deskou.

Chladnička s tzv. francouzskými dveřmi, TCL RP470CXE0.

 

Zatímco první chladnička bude uvedena v září, extra velká TCL RP631SSE0 o objemu 631 l přijde v říjnu. Je navíc vybavena speciální funkcí zajišťující o pětinu rychlejší návrat k původní teplotě po otevření, resp. zavření dveří.

ČTĚTE TAKÉ: Uvedeny byly futuristické televizory TCL X92 Mini LED a zejména TCL X92 Pro OD Zero Mini LED

 

TCL FP0824WC0.

Pračka řady TCL P082 ve třech velikostech

Její kapacita je 8, 9 nebo 10 kg a na evropský trh přijde v říjnu (foto také v úvodu). Zabudován je opět bezkartáčový invertorový motor s 10letou zárukou a inteligentní dávkování pracího prostředku a aviváže podle konkrétní hmotnosti každé várky. Je také vybavena parou odstraňující většinu běžných bakterií.

 

TCL Breeva A5.

Čistička vzduchu Breeva A5 a nová klimatizace

Čistička získala ocenění Red Dot Design Award a obsahuje hned několik filtrů (typ 5v1) mezi nimiž nechybí Hepa H13 a záření UV-C (viz recenze Samsung Itfit Wireless Sterilizer). Celý systém má zlikvidovat více než 99,9 % bakterií a běžných virů, k dispozici je i laserový senzor prachu a senzor těkavých organických látek. Nízká je i hlučnost dosahující v nočním režim 26 dB. Vedle toho uvedl výrobce i klimatizaci označovanou jako TCL X se čtyřvrstvým filtrem, která se dá napojit televizor, telefon či k jakémukoli kompatibilnímu zařízení prostřednictvím TCL Home nebo Google Assistant (umí to i další uvedené přístroje).

 

TCL Sweeva 6500 s automatickým vyprazdňováním a sterilizací podlahy.

Vysavač Sweeva 6500

Poslední představenou novinkou je TCL Sweeva 6500, což je vlajková loď robotických vysavačů značky. Má automaticky vyprazdňovaný zásobník a výkon 2.700 Pa. Chlubí se tím, že nevysává pouze prach, ale díky integrované jednotce UV-C dokáže i sterilizovat podlahu. Nechybí omyvatelný filtr Hepa zachycující alergeny, jako pyl a zvířecí srst, vytvořit si také můžete vlastní mapu úklidu domácnosti.

 

Číst 1047 krát Naposledy změněno neděle, 12 září 2021 16:06

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.