pátek 19 duben 2024
Text Size

Sklokeramická varná deska Mora VDSS 654 FF v bílé i černé

Nové desky mají nabídnout účinnější náhradu tradiční elektrické plotýnky navíc s ekonomickým provozem, v elegantním designu a s funkcemi, které jsou převzaty od desek indukčních. Foto: Mora

Mora VDSS 654 FF (černá: 5.990 Kč; bílá: 7.990 Kč) bez rámečku a se  zkosenou přední hranou disponuje čtyřmi varnými zónami, z toho jsou dvě tzv. Duo pro vaření v různě velkých nádobách. Dotykové ovládání dovoluje plynulou regulaci výkonu, desky snesou zatížení až 100 kg.

Jak bylo řečeno, skládají se ze čtyř varných zón a dovolují vaření v nádobí z různých materiálů i o různé velikostí. S ukazatelem zbytkového tepla na desce víte, která zóna je ještě horká a můžete ji využít. Díky funkci KeepWarm lze pokrm udržovat na teplotě 70 ˚C, praktická je i funkce Pause, kterou vaření přerušíte třeba kvůli vyřízení telefonátu, a následně můžete pokračovat se stejným nastavením. Nechybí ani KeyLock, která desku uzamkne.

Novinky jsou buď v provedení na černém nebo na bílém odolném skle s nerezovým rámečkem nebo bez něj.

 

Číst 1160 krát Naposledy změněno neděle, 03 říjen 2021 20:09

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.