pátek 29 březen 2024
Text Size

Další značka zavádí plošné podsvícení Mini LED. Je tu Hisense 75U9GQ

Za 99.000 Kč získáte obrazovku LCD s obří úhlopříčkou 191 cm (75"), zmiňované přepracované podsvícení s více než 10.000 LED (1.280 zón.) a mj. také vyspělý audio systém se dvěma kanály pro Dolby Atmos.

Ten je konkrétně typu 3.1.2, tedy se třemi čelními a jedním basovým kanálem. Celkový výkon zesilovače je 90 wattů a o celku výrobce hovoří jako o „integrované zvukové liště“. Vedle zvuku od Dolby je tu i certifikace Imax Enhanced, dále pak obrazové systémy pro obsah s vysokým dynamickým rozsahem HDR, konkrétně například Dolby Vision IQ. Vnitřní snímkové zpracování funguje na 120 Hz s vkládáním dalšího mezisnímku (MEMC).

ČTĚTE TAKÉ: Test OLED televizoru Hisense 65A9G aneb V současnosti jedna z nejlepších nabídek

Vše doplňuje nová firemní technologie AI Picture Optimization pracující v reálném čase a zastřešuje obvyklý operační systém Vidaa 5.0 s několika českými aplikacemi, jako Lepší.TV, SledovaniTV a Voyo. Televizor získal certifikaci TÜV Rheinland za nízké emise modrého světla a ochranu soukromí.

Číst 1119 krát Naposledy změněno čtvrtek, 14 říjen 2021 02:00

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.