čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Malý reprosystém Bowers & Wilkins Zeppelin je, podle výrobce, určen pro streamovací věk

Novinka klasického „vzducholoďového“ tvaru se dodává ve dvou odstínech šedé a je osazena třemi druhy reproduktorů z nichž většina je tu dvakrát. Foto: Bowers & Wilkins

B&W Zeppelin má výkon zesilovače 240 W (druh neudán) a frekvenční rozsah 35 Hz až 24 kHz. Uvnitř najdete pět reproduktorů: basový o průměru 150 mm, dvojici středových (2x 90 mm) a taktéž dvojici výškových o průměru 25 mm (kopulovité).

ČTĚTE TAKÉ: Bowers & Wilkins 800 Diamond – další generace legendární řady

Podle ohlášení výrobce, zvládá reprosystém streamování muziky s rozlišením 24bitů ze služeb jako Deezer, Qobuz, Tidal a dalších, je tu také podpora systému Apple AirPlay 2. Zabudované Bluetooth 5.0 má být kompatibilní s kodeky aptX Adaptive, AAC a SBC, profily udány nebyly.

Při rozměrech 650 x 210 x 194 mm má B&W Zeppelin hmotnost plných 6,5 kg, spotřeba v pohotovostním režimu má být asi 2 watty. K ovládání lze použít i aplikaci Bowers & Wilkins Music App.

Poznámka autora: máme tu nebývale mnoho parametrů! Výrobce je zpravidla vůbec neudává…

 

Číst 1033 krát Naposledy změněno čtvrtek, 14 říjen 2021 11:38

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.