pátek 19 duben 2024
Text Size

Whirlpool uvedl tři nové a levné plynové varné desky. Jedna je v černé

Podle výrobce stabilní litinové mřížky i krytky hořáků lze mýt v myčce nádobí, nechybí ovládací „knoflíky“ s automatickým zapalováním a všestranná bezpečnostní pojistka. Foto: Whirlpool

Varné desky jsou pro šířku 60 cm, všechny také mají čtyři hořáky z toho jeden výkonný dvoukorunkový a otočné regulátory jsou ve vysokém lesku a podle výrobce jsou také odolné proti poškrabaní.

Všechny desky mají přesnou krokovou regulaci plamene. Vysvětlivky vidíte na vloženém snímku.

 

Varné desky mají zabezpečení pro případ náhlého zhasnutí plamene (okamžitě se zamezí přívodu plynu do hořáku), ať už jde o průvan, přerušení dodávky plynu nebo náhodné přetečení obsahu hrnce.

Whirlpool TKRL 650 – detail hořáku a mřížky.

 

Pro ohřev velkého množství vody nebo intenzivní činnosti je určen dvoukorunkový hořák s výkonem až 3,5 kW. Podle výrobce má, cituji, „díky speciálnímu tvaru a optimální absorpci tepla zkracovat dobu přípravy až o 20 %“. K některým uvedeným modelům jde také dokoupit speciální držák pro pánev typu wok.

Některé části můžete dát do myčky...

 

„Kroková regulace Multilevel Flame se navíc postará, že bude pokaždé intenzita plamene stejná, na rozdíl od manuálně nastaveného stupně ohřevu u běžných plynových desek. Ovládací knoflíky jsou ergonomicky umístěné na středu přední hrany desky, ovládání je proto intuitivní. V knoflících je také integrované zapalování,“ říká Darina Papáčová z Whirlpoolu.

A ceny?

Whirlpool TKRL 650 (3.990 Kč) a Whirlpool TGML 651 (4.490 Kč, foto v úvodu) jsou v nerezu, Whirlpool TGML 660 NB (4.490 Kč) je v černém kovu.

Whirlpool TGML 660 NB v černé…

 

Číst 1089 krát Naposledy změněno pondělí, 18 říjen 2021 06:57

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.