úterý 23 duben 2024
Text Size

Samsung Bespoke AirDresser: nový osvěžovač oblečení i u nás

Vůbec poprvé ho značka začíná prodávat i na českém trhu, a to v rámci řady domácích spotřebičů Bespoke.Foto: Samsung

Novinka určená k osvěžení oblečení, likvidaci běžných bakterií a virů (udáváno je 99,9 %) a také k odstraňování pachů (99 %), vlastně představuje šatní skříň o šířce 44,5 cm. Pro údržbu do ní uložíte tři kusy oblečení, které navíc vyhladí.

Filtr pro odstranění zápachu způsobeného potem, tabákem či jídlem je keramický a funguje i ve vlhku či za mokra (rozkládá částice, které zápach způsobují). Funkce Sanitize využívá k čištění parní trysku a pára o vysoké teplotě proniká hluboko do látky a hubí, podle údajů společnosti Intertek, i 100 % domácích roztočů. Tímto způsobem lze kromě oblečení ošetřovat i ložní prádlo a také kojeneckou výbavu a plyšové hračky.

Speciální část vnitřního prostoru zvaná Long Dress Zone je vysoká 143 cm, takže sem umístíte i dlouhé kabáty či šaty.

AirDresser (49.990 Kč) bude v Česku k dostání pouze v provedení Crystal Mirror (zrcadlová dvířka).

Poznámka (citace): „Podle údajů společnosti Intertek. 1) Eliminuje 99,9% virů, např. virus chřipky B, noroviry (Murine Norovirus), rhinoviry, žloutenku A, rotaviry a enteroviry. 2) Eliminuje 99,9% bakterií (Staphylococcus aureus, E. coli, MRSA, Streptococcus pneumoniae, Legionella pneumophilia, Pseudomonas aeruginosa, klebsiella pneumoniae, Corynebacterium diphtheriae, Enterococcus faecalis). Podle testování Korejské univerzity, fakulty farmakologie, eliminuje 99,9% virů (chřipka A, koronavirus, PEDV, adenoviry, herpes.“

„Podle údajů společnosti Intertek. Eliminuje 99% kyseliny isovalerové: pot, 4-etenyl pyridin: tabák, valeraldehyd: opékané maso, tetrachloroetylen: chemické čištění. Testování kyseliny isovalerovéa 4-etenyl pyridinu podle normy KS K0891. Výsledky se mohou lišit podle provozních podmínek.“

 

Číst 1669 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.