Vytisknout tuto stránku

Domácí fotokamera Canon PowerShot PX snímkuje podle preferencí automaticky a má otočný i náklopný objektiv

Zabudované chytré funkce jako rozpoznávání tváře dokáže automaticky vyhledávat vaše blízké a udržovat je v záběru. Zajistí také přednastavení priorit pro dokumentování společenských událostí i každodenních zážitků. Foto: Canon

Výrobce o zařízení hovoří jako o „digitálním záznamníku vzácných okamžiků“ a díky aplikaci PowerShot PX pro Android a iOS si snímky můžete prohlížet na mobilním telefonu a nechat si také poradit, které jsou nejzdařilejší a stojí za zachování.

ČTĚTE TAKÉ: Ohlášen byl fotoaparát s tiskárnou Canon Zoemini S2

Vybrané snímky a videonahrávky se uloží na paměťovou kartu, z níž je lze přesunout do počítače. S pomocí aplikace můžete také fotoaparát manuálně ovládat. Rodina si může přizpůsobit automatické nastavení, naklopit a pootočit objektiv a zvolit známé tváře, které budou mít při snímání scén vyšší prioritu.

PowerShot PX (11.990 Kč) může po připojení k počítači sloužit, s příslušnou ovládací aplikací, i jako webkamera. Objektiv s rozsahem ohniskových vzdáleností 19-57 mm (v přepočtu) lze naklonit a otočit tak, že pokryje zorné pole 340˚ horizontálně a 110˚ vertikálně. Jak vidíte z fotografií, provedení je jednoduché a kompaktní, přístroj lze připojit síti Wi-Fi, přes Bluetooth k mobilu a nabíjení (napájení) obstarává rozhraní USB-C.

 

Číst 1026 krát Naposledy změněno čtvrtek, 27 duben 2023 18:33