sobota 27 duben 2024
Text Size

Autokamera Mio MiVue J756DS: v kompletním balení a za výbornou cenu

Přední i zadní kamera, která prý „takřka není vidět“ (možná instalace za zpětné zrcátko) má obsahovat všechny potřebné bezpečnostní funkce, od ochrany auta po zaparkování a nesmazatelného natáčení po nehodě, přes přenos dat přes Wi-Fi, až po pokročilé upozorňování na radary a rychlostní úseky. Foto: Mio

Balení se skládá z přední i zadní autokamery s optikou Sony Starvis, které doplňuje Mio MiVue SmartBox zajišťující podporu aktivního parkovacího režimu s detekcí pohybu, cigaretová nabíječka, držák a mj. i osm metrů dlouhý kabel k zadní kameře. Cena za kompletní balení, včetně zadní kamery T35 má být od 5.000 Kč.

K TÉMATU:

Nahrávání je v rozlišení Full HD pro přední i zadní kameru, k dispozici je integrovaná Wi-Fi (přenos souborů plus aktualizace), inteligentní parkovací režim s detekcí pohybu, tzv. superkapacitor s vysokou odolností a mechanika paměťové karty MicroSD (max. 256 GB).

Samozřejmostí je česká a slovenská lokalizace, upozornění na rychlostní radary a úseková měření s bezplatnou a pravidelnou aktualizací databáze.

Číst 197 krát Naposledy změněno neděle, 24 březen 2024 19:16

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.