čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Sex ve městě aneb „A jak to bylo dál“ (And Just Like That)

Už za týden přichází na HBO GO pokračování u části veřejnosti nesmírně oblíbeného seriálu o „sexu“  v New Yorku. Foto: HBO Europe

Desetidílný původní seriál představuje novou kapitolu Sexu ve městě (Sex and the City) z produkce HBO Max a uveden bude 9. prosince hned dvěma díly. Osm dalších bude následovat každý čtvrtek.

Novou videoukázku najdete zde… (externí odkaz, nové okno)

Seriál opět sleduje přátelství Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandy (Cynthia Nixon) a Charlotte (Kristin Davis) na jejich složité životní cestě po třicítce a ještě složitější po padesátce.

Za vznikem seriálu podle knižní předlohy spisovatelky Candace Bushnell stojí Darren Star, natočeno bylo 6 řad, resp. 94 dílů a dva filmy (zdroj: Wikipedia).

Číst 1467 krát Naposledy změněno čtvrtek, 02 prosinec 2021 10:03

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.