pátek 26 duben 2024
Text Size

Allegro.eu koupilo Mall Group a WeDo CZ

Podle Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS) nebude mít spojení za následek podstatné narušení hospodářské soutěže. Ilustrační foto: LG

Podnikatelská skupina Allegro působí především na území Polské republiky v oblasti internetového prodeje spotřebního zboží a poskytování dalších služeb, jako jsou zejména doručování zboží, platební a reklamní služby, prodej vstupenek, atd.

Skupina Mall Group provozuje prostřednictvím dceřiných společností e-shopy v České republice, na Slovensku, v Polsku, Maďarsku, Chorvatsku a ve Slovinsku. Kontroluje také CZC.cz, s. r. o. Společnost WeDo CZ (WE|DO CZ) pak pracuje v oblasti odesílání a doručování malých balíkových zásilek, a to v Česku a na Slovensku.

ÚOHS z výše uvedených důvodů spojení povolil a rozhodnutí už nabylo právní moci.

 

Číst 1284 krát Naposledy změněno úterý, 14 prosinec 2021 16:40

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.