pátek 29 březen 2024
Text Size

SledovaniTV už má tzv. uživatelské profily, včetně dětského

Po připojení si tak můžete zvolit svůj vlastní přístup s preferencemi podle vašeho gusta, včetně oblíbených televizních stanic. Foto: autor

Na SledovaniTV se může dívat každý člen domácnosti podle svého, ale můžete tu mít i profil rodinný. Funkci video služba (VoD) spustila jak v Česku, tak na Slovensku (SledovanieTV.sk) a v Polsku (Televio.pl).

ČTĚTE TAKÉ: Video služba SledovaniTV dostupná jako Televio už i v Polsku

 

Každý profil má vlastní oblíbené stanice, které mají v seznamu přednostní místo i vlastní historii. Novinkou je také dětský profil s pouze dětským obsahem (foto níže).

Momentálně jsou profily funkční pouze u přístupu přes web, u aplikací pro Android TV, Android, Apple TV a iOS bude k dispozici jakmile projde schvalovacím procesem. Uživatelské profily pro televizory LG a Samsung jsou v plánu na rok 2022.

 

Číst 942 krát Naposledy změněno čtvrtek, 16 prosinec 2021 06:13

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.