pátek 19 duben 2024
Text Size

Technisat CZ: nejprodávanější výrobky roku 2021

AKTUALIZOVÁNO: Máme tu pravidelný přehled toho nejúspěšnějšího v minulém roce, ať už jde o přenosná nebo stolní rádia, set-top boxy či příslušenství známé německé značky. Foto: Technisat

Žebříčky Technisat TOP 10 2021 jsou vlastně dva: jeden představuje seznam řazený podle počtu prodaných kusů, druhý podle vygenerovaného obratu. Pokud jsem výrobek testoval pro Televizní web, naleznete u něj najdete odkaz bez ohledu na barevnou variantu, která je v tomto okamžiku jen kosmetickou záležitostí.

Prodeje TechniSat 2021 podle počtu prodaných kusů

TechniSat TechniRadio RDR.

 

Prodeje TechniSat 2021 podle generovaného obratu

Komentář autora: Jednoznačnou hvězdou je TechniSat TechniRadio RDR (test), které tu je ve třech barevných provedeních a i když jde o velmi levný přijímač (pod tisícovku) generoval zjevně i velmi slušný finanční obrat! Za pozornost ovšem stojí i komponentové rádio TechniSat DigitRadio 143 a překvapením je také to, že ve dvojici TOP 10 je pouze jeden jediný set-top box.

 

Číst 2313 krát Naposledy změněno pondělí, 31 leden 2022 13:02

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.