úterý 23 duben 2024
Text Size

Bose Smart Soundbar 900 míří na evropský i český trh

Na domácí kino je zaměřena nová zvuková lišta světoznámé značky. Její tvůrci vsadili na Dolby Atmos, DTS k dispozici není. Pokud snímek Atmos nemá, můžete využít firemní technologie Bose True Space. Foto: Bose

Za 25.490 Kč získáte reprosystém typu vše v jednom, který může pracovat samostatně nebo může být rozšířen o další komponenty, spolupracuje také se Spotify Connect a AirPlay 2. Vrchní leštěná deska je z tvrzeného skla odolného proti nárazu, přední stranu kryje kovová mřížka. Díky rozhraním Bluetooth a Wi-Fi můžete SB 900 napojit na další reprosystémy, kompatibilní je rovněž s firemním Home Speaker či samostatně prodávaným bezdrátovým subwooferem Bose. Připojit jdou i zadní efektové repro stejné značky.

ČTĚTE TAKÉ: Zvuková lišta Bose TV Speaker je skvělým doplňkem televizoru, rozumí si ale třeba i s mobilem (test)

K vytvoření virtuálního prostorového zvuku bez použití dalších reproduktorů využívá Bose jednak speciální tlakové měniče a jednak systém kalibrace AdaptiQ, který při instalaci, za pomoci dodaného mikrofonu, upraví vlastnosti zvuku přímo na danou místnost.

Bose Soundbar 900 bude ke koupi na přelomu března a dubna v černé a bílé barvě. Výrobce udává, že se díky svým rozměrům 1.040 x 58 x 102 mm hodí pro televizory s úhlopříčkou 50 palců (127 cm) a větší.

 

Číst 1278 krát Naposledy změněno pondělí, 28 únor 2022 20:42

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.