Vytisknout tuto stránku

Bose Smart Soundbar 900 míří na evropský i český trh

Na domácí kino je zaměřena nová zvuková lišta světoznámé značky. Její tvůrci vsadili na Dolby Atmos, DTS k dispozici není. Pokud snímek Atmos nemá, můžete využít firemní technologie Bose True Space. Foto: Bose

Za 25.490 Kč získáte reprosystém typu vše v jednom, který může pracovat samostatně nebo může být rozšířen o další komponenty, spolupracuje také se Spotify Connect a AirPlay 2. Vrchní leštěná deska je z tvrzeného skla odolného proti nárazu, přední stranu kryje kovová mřížka. Díky rozhraním Bluetooth a Wi-Fi můžete SB 900 napojit na další reprosystémy, kompatibilní je rovněž s firemním Home Speaker či samostatně prodávaným bezdrátovým subwooferem Bose. Připojit jdou i zadní efektové repro stejné značky.

ČTĚTE TAKÉ: Zvuková lišta Bose TV Speaker je skvělým doplňkem televizoru, rozumí si ale třeba i s mobilem (test)

K vytvoření virtuálního prostorového zvuku bez použití dalších reproduktorů využívá Bose jednak speciální tlakové měniče a jednak systém kalibrace AdaptiQ, který při instalaci, za pomoci dodaného mikrofonu, upraví vlastnosti zvuku přímo na danou místnost.

Bose Soundbar 900 bude ke koupi na přelomu března a dubna v černé a bílé barvě. Výrobce udává, že se díky svým rozměrům 1.040 x 58 x 102 mm hodí pro televizory s úhlopříčkou 50 palců (127 cm) a větší.

 

Číst 1294 krát Naposledy změněno pondělí, 28 únor 2022 20:42