čtvrtek 25 duben 2024
Text Size

Televizory Philips s Android TV: jaké aplikace máte k dispozici

Od společnosti TP Vision, výrobce televizorů se značkou Philips, jsem obdržel seznam dostupných aplikací, ať už předem instalovaných nebo doinstalovatelných. Nabízím vám výběr toho nejzajímavějšího. Foto: TP Vision

Televizory Philips v modelech s operačním systémem Android TV nabízejí několik předinstalovaných aplikací a další desítky jsou ke stažení z oficiálního tržiště Google Store/Play. Výhodou takovýchto pro televizor určených aplikací je, že jsou přizpůsobené k ovládání dálkovým ovladačem a rozlišení mají upravené pro velké televizní obrazovky, ať už se jedná o aplikace videa na vyžádání (Video on Demand, VoD), tedy on-line videotéky, či příjem internetového televizního vysílání (IPTV), které umožňuje například i zpětné přehrávání.

ČTĚTE TAKÉ: HBO Max – problém s aplikací u některých televizorů Philips (řešení už bylo nalezeno)

Standardně na televizorech Philips s Android TV najdete předinstalované například Voyo a Stream a pochopitelně i obvyklé Youtube, Netflix, atd.

Aplikace VoD, které lze doinstalovat: HBO Max (náhrada HBO GO), v době dostupnosti to pak také má být Disney+ (předpokládaný příchod na český trh léto 2022).

Už předinstalované aplikace IPTV pro Česko a Slovensko (podle země): Magio Go SK, Skylink Live TV CZ, Skylink Live TV SK, T-Mobile TV Go.

Vybrané aplikace IPTV, které lze u nás doinstalovat: 4net.TV, Antik TV, Interaktivní.TV, Lepší.TV, Mall.TV, Markíza, Mazaná.TV, NejPřipojení TV, O2 TV, Poda.TV, Seznam.TV, Sledování.TV, Televize Hned, Telly TV, Zdarma TV.

 

Číst 2326 krát Naposledy změněno pondělí, 14 březen 2022 08:44

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.