pátek 19 duben 2024
Text Size

Televizory Samsung 2022: zveřejněny ceny a modely pro český trh

Značka také dnes oznámila, že od pondělí 14. 3. 2022 zahajuje předprodejní akci se zvýhodněným balením, které doprovodí špičkový mobil a chytré hodiny Watch 4. Foto: Samsung

V článku, který jsem připravil pro Televizní web, najdete podrobnosti o předprodejní akci a v tabulce ke stažení všechny oznámené televizory, jejich úhlopříčky a doporučené maloobchodní ceny. V prodeji se pak objeví postupně, a to od poloviny března.

ČLÁNEK NA TELEVIZNÍM WEBU: Nové televizory Samsung 2022 jsou tady a můžete si je už i objednat (externí odkaz)

Pokud jde o předprodejní akci,  při nákupu, resp. rezervaci vrcholových modelů můžete získat telefon Samsung Galaxy Z Flip 3 (128 GB, 26.990 Kč, více zde), nebo chytré hodinky Samsung Galaxy Watch 4 (11.490 Kč, podrobnosti na digirevue.cz).

ČTĚTE TAKÉ: Zveřejněny ceny a modely televizorů Samsung 2022 pro český trh

 

Číst 1430 krát Naposledy změněno neděle, 20 březen 2022 05:31

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.