pátek 19 duben 2024
Text Size

Uvedena byla vertikální ergonomická myš Logitech Lift

Má přispět ke zvýšení produktivity a snížení únavy při dlouhém sezení u pracovního stolu. Určena je, podle výrobce, do malých až středně velkých rukou a ke koupi bude ve třech barevných provedeních. Foto: Logitech

AKTUALIZOVÁNO: test této myši oceněné "digirevue doporučuje" najdete zde...

 

Díky měkkému gumovému povrchu a pohodlné opěrce pro palec nemají uživatelé pociťovat námahu ani po mnohahodinové práci. Konstrukce má sklon 57° a má dovolovat, pravákům i levákům, uvolněný úchop se sníženým tlakem na zápěstí a zároveň podporovat přirozenější držení předloktí.

K TÉMATU: Myš Logitech Signature M650 (test) – tak tohle se nepovedlo

Část plastových dílů je vyrobena z recyklovaného plastu (PCR) a podíl činí 70 % u grafitové a 54 % u růžové, resp. smetanové verze. Ta první je pak k dostání i ve variantě pro leváky a stejně jako ostatní bude ke koupi od 25. dubna za 1.999 Kč.

Bezdrátová myš Logitech Lift má být kompatibilní s Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPadOS a Android buď přes Bluetooth (LE – Low Energy) nebo firemní USB přijímač Logi Bolt.

 

Číst 892 krát Naposledy změněno úterý, 23 srpen 2022 04:44

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.