čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Sluchátka Sennheiser Sport True Wireless se dvěma režimy provozu

Plně bezdrátová sluchátka cílí na aktivní uživatele a sportovce a mají přinést nejen, cituji, „skvělou cenu, odolnou konstrukci a špičkový zvuk, ale také optimalizaci pro specifické požadavky při sportu“. Foto: Sennheiser

Sluchátka jsou odolná vůči prachu, vodě a potu a splňují požadavky krytí IP54 (co je to). Měniče mající rozsah 5 Hz - 21 kHz doprovází sada silikonových uzavřených ušních adaptérů a tzv. ploutvičky (poznámka autora: firemní termín) pro co nejlepší usazení v ušním boltci. Zabudován je ekvalizér s volbu preferovaného zvukového profilu a hands-free. Ovládání je dotykové.

ČTĚTE TAKÉ: Test skutečně bezdrátových sluchátek Philips Fidelio T1

Sennheiser Sport True Wireless (3.350 Kč, květen) mají na baterie vydržet 9 hod. a v dobíjecím doku je k dispozici dalších 18 hodin.

Výrobce ještě, bez dalšího vysvětlení, hovoří to, že…. „Uživatel bude mít vždy volbu mezi zcela uzavřenou a polootevřenou konstrukcí sluchátek a sám rozhodne, kdy ocení maximální izolaci od okolí a kdy dá přednost zachování přehledu o okolí.“

Aplikace Sennheiser Smart Control, která je volně ke stažení dovolí vybrat režim provozu odpovídající aktuální konstrukci sluchátek. Například standardní uzavřené nástavce mají ocenit „…nadšenci pro fitness, kteří se při posilování chtějí maximálně soustředit“.

Číst 1341 krát Naposledy změněno sobota, 23 duben 2022 07:56

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.