čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Indesit IFWS 3841 JH: vybavené, ale levné trouby i pro začátečníky a mladé manžele

Značka si klade za cíl nabízet, cituji, „spolehlivé a dostupné spotřebiče s jednoduchým ovládáním… …třeba pro začínající páry nebo mladé rodiny.“ Foto: Indesit

Společnost Indesit uvedla několik novinek, včetně Indesit IFWS 3841 JH za 5.999 Kč (černá, nebo nerez, šířka i výška 60 cm). Jde o klasické vestavné trouby ovšem se značným objemem (71 litrů) obohacené o parní funkce používané nejen k úpravě pokrmu, ale také k údržbě vnitřních prostor. Základem jsou ovšem klasické funkce, jako horký vzduch, gril, rozmrazování, příprava pizzy, ventilátor či statické pečení. Vše doplňuje úsporné pečení bez vysušení pokrmu a firemní technologie Turn & Go nabízející více než stovku pokrmů, které trouba automaticky upeče při teplotě 180 °C, a to bez jejího předehřívání. 

K TÉMATU: Nálož novinek Mora – levné trouby mají objem 77 litrů, spoustu programů, včetně parních, a také smažení bez tuku

Vše doplňuje možnost přidat páru (od pečeně a ryb, přes zeleninu až po dezerty) a voda se lije do prolisu na dně chladné trouby. Vybrané recepty pak najdete přímo na vnitřní straně dvířek (foto) a také v mobilní aplikaci.

Nové pečící trouby doplňují důležité maličkosti jako sklopné grilovací těleso pro lepší čistění, tzv. „Eco horký vzduch“ (rovnoměrné rozložení tepla kolem pokrmu se zachováním správné míry hydratace) a funkce pro pečení zmrazených polotovarů aniž byste jej museli předem rozmrazovat a troubu předehřívat. Nechybí ale ani udržování pokrmu v teple a vyjímatelné sklo dvířek.

Novinky už jsou ke koupi na českém trhu.

 

Číst 1121 krát Naposledy změněno neděle, 24 duben 2022 12:03

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.