pátek 19 duben 2024
Text Size

Vodafone nabídne kompletní kanály AMC

Společnost AMC (AMCNI CNE) se dohodla s českým Vodafonem na dlouhodobé distribuci svých deseti stanic. Foto: achiv

Fanoušci a sportovní nadšenci si mohou prostřednictvím služeb Vodafonu užít přenosy z Velké ceny Formule 1, Ligy národů UEFA nebo hokejové Ligy mistrů a Švédské hokejové ligy. Kromě toho mohou sledovat například i všechny zápasy Ligy národů UEFA Německa, Francie, Anglie, Španělska, Nizozemska a dalších reprezentací, a také všechny nadcházející kvalifikační zápasy na Euro 2024.

ČTĚTE TAKÉ: Česko a Slovensko – Netflix sice roste, naprostou jedničkou je ale Voyo

Kromě sportovních pořadů diváci mohou sledovat i pořady z vlastní produkce AMC, jako třeba Fear the Walking Dead nebo Better Call Saul.

V současné době jsou v nabídce AMC Networks kanály AMC, CBS Reality, Film+, JimJam, Minimax, Spektrum Home, Spektrum, Sport1, Sport2 a TV Paprika.

 

Číst 771 krát Naposledy změněno pondělí, 11 červenec 2022 17:30

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.