pátek 29 březen 2024
Text Size

Odolný Bluetooth reproduktor Buxton BBS 5500 má hrát i pod vodou

Jak vidíte ze snímků, pomalu už klasická koncepce – jeden reproduktor po straně, plus dva pasivní zářiče. Možnost spojení do stereo systému a IPX7. Foto: Buxton

Voděodolný Bluetooth reproduktor má stupeň krytí IPX7 (co to je) a používá jeden širokopásmový reproduktor o průměru měniče 90 mm a dva pasivní zářiče. Zabudován je procesor DSP, výkon zesilovače je 20 W (RMS), frekvenční rozsah 90-18.000 Hz a citlivost 95 dB +/-3 dB (při 1 kHz). Nechybí hands-free, světelné efekty a zejména funkce TWS (True Wireless Stereo), tedy možnost napojit dva kompatibilní reproduktory do stereo systému (poznámka autora: nemusí být stejné značky).

ČTĚTE TAKÉ: Sencor Hype – trojice nových a odolných Bluetooth reproduktorů s USB-C

Rozměry reproduktoru jsou 190 (š/h) a průměr 84 mm, hmotnost je 560 g. K dispozici je stavová LED, mikrofon, linkový audio vstup (jack, 3,5 mm), mechanika karty MicroSD (max. kapacita neudána, FLAC, MP3, WMA) a Bluetooth 5.0 s kodekem SBC a profily A2DP 1.3, AVRCP 1.6, HFP 1.7 a SPP 1.2.

Číst 950 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.