pátek 19 duben 2024
Text Size

Bezdrátový zvonek Evolveo Ringo DB2 s detekcí osob i ovládáním přes mobil

Po  vzájemném propojení videotelefon umožňuje, prostřednictvím mobilního telefonu, monitorování prostoru, a to i v noci díky infračervenému přísvitu. Na dálku lze pak zapnout poplašnou sirénu nebo zahájit rozhovor. Foto: Evolveo

Video zvonek Evolveo Ringo DB2 (2.090 Kč) dovoluje, díky vzdálenému přístupu, odposlech i obousměrnou komunikaci odkudkoli. Instalace má být snadná a venkovní kamerová jednotka komunikuje s vnitřním zvonkem bezdrátově. „Chytrý zvonek“ se připojí do domácí sítě přes Wi-Fi (verze neoznámena, 2,4 GHz) a spáruje se s telefonem za pomoci mobilní aplikace Smart Life (Tuya) pro Android a iOS pracující v češtině i slovenštině.

K TÉMATU: Venkovní kamera TP-Link Tapo C320WS s nočním viděním a ještě k tomu v barvě

Záznam lze průběžně ukládat na dokoupitelnou kartu MicroSD (max. 128 GB) nebo do vzdáleného cloudového úložiště. Předností je zorný úhel kamery 130° a detekce pohybu. Venkovní kamerová jednotka splňuje krytí podle IP65 (co to je).

Napájena je dvěma integrovanými alkalickými bateriemi (vydrž má být až půl roku), jejichž stav lze zkontrolovat v aplikaci. Mělo by také být možné, nastavit si upozornění při poklesu kapacity.

 

Číst 825 krát Naposledy změněno pondělí, 08 srpen 2022 19:43

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.