pátek 26 duben 2024
Text Size

Samsung představil tvrďácký tablet Galaxy Tab Active4 Pro

Výrobce mu říká „univerzální“ a hovoří o něm, že „…zdaleka nepatří jen do kanceláře.“ Splňuje i vojenský standard… Foto: Samsung

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro (cena neoznámena) je o odolnosti a výrobek používá sklo Corning Gorilla Glass 5 a plní nejen IP68 (co to je, pamatujte, že jde o sladkou vodu, prach/písek je jedno), ale také vojenský standard MIL-STD-810H potvrzující ochranu proti nárazu při pádu z výšky až 1,2 m, vysoké nadmořské výšce, vlhkosti, kapkám slané mořské vody, atd. Vše doplňuje firemní zabezpečení platformou Samsung Knox.

K TÉMATU:

Odolné věcičky s vojenskou certifikací – mobil Cat S53 5G a mobilní hotspot s powerbankou Cat Q10 5G

Powerbanka Lamax Journey (test) – Odolná energie na všechny způsoby a dokonce i s lampičkou

Tablet s perem, Dolby Atmos, se dvěma mikrofony, programovatelnou klávesou a čtečkou otisků prstů v postranním tlačítku je desetipalcový, displej má tedy úhlopříčku 25,6 cm (10,1"). Rozlišení displeje typu LCD (TFT) je zhruba Full HD (1.920 x 1.200 bodů), zabudován je osmi jádrový procesor a 4 GB paměti RAM plus 64 GB na vnitřním disku nebo 6 GB RAM a 128 GB. Úložný prostor můžete rozšířit o až 1 TB prostřednictvím mechaniky paměťové karty MicroSD. Tablet obsluhuje operační systém Android 12, k dispozici je 5G, 4G/LTE, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, NFC a také několik navigačních systémů, včetně GPS.

Rozměry tabletu jsou 243 x 170 x 10 mm (švh), hmotnost 670 gramů.

 

Číst 1194 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.