sobota 27 duben 2024
Text Size

Sharp AX-1110IN: trojkombinace pro zdravé stravování

Sharp vyrábí domácí spotřebiče déle než 50 let. Teď přichází s novu verzí parní trouby Steamwave, která představuje kombinaci typu 3 v 1. A v kompaktním provedení.

Trouba s bočním otevíráním není určena pro klasické pečení. Vedle vaření v páře však zvládá i mikrovlny, pochopitelně včetně rozmrazování potravin, a také grilování. Výrobce se navíc chlubí i výrazně zkrácenými časy vaření. 

Jak vidíte z fotografií, AX-1110IN je vyrobena ze stříbrných a černých materiálů (vnitřek je nerezový) a hlavní rozdíl oproti mikrovlnné klasice, která zde nabízí výkon až 900 W, představuje absence otočného talíře. 

Parní část (až 910 W, až 16 páry ml/min) s objemem vodní nádržky 430 ml, pracuje ve třech režimech: 2x vysoká produkce páry a 1x nízká.

Gril s výkonem až 1 100 W je horní, ale dovoluje kombinaci s mikrovlnami, 

Výsledkem je možnost současného vaření až čtyř pokrmů prostřednictvím 26 automatických programů, včetně čtyř nabídek „hotových“ jídel. 

Sharp AX-1110IN s kapacitou 27 litrů je vybaven dvěma vodními zásobníky z nerezové oceli a skla a v porovnání s předchozí verzí je také úspornější, protože došlo ke snížení spotřeby energie v pohotovostním režimu (méně než 0,5 W).

Vnější rozměry volně stojící trouby jsou (šáh) 520 x 331 x 500 mm, vnitřní 343 x 210 x 381 mm, to vše při 18,1 kg hmotnosti. Pro napojení je vyžadován 16 A jistič. 

 

Podrobné technické údaje si stáhnete zde (čeština, externí odkaz se otevírá do nového okna). 

 

Detail nádržky na vodu.

 

Detail ovládání (trouba nabízí přes třicet programů a voleb).

 

Číst 3898 krát Naposledy změněno středa, 26 březen 2014 06:20

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.