pátek 29 březen 2024
Text Size

Čtyřdvéřová chladnička Hisense RF749N4WIF umí přestavět mrazák

AKTUALIZOVÁNO: Novinka v minimalistickém designu je vyvedena v broušeném (kartáčovaném) světlém nerezu bez madel a viditelných pantů. Patří, stejně jako dříve uvedená „amerika“ v černém broušeném nerezu, Hisense RQ760N4AFF (49.990 Kč), do minimalisticky pojaté řady Pure Flat. Foto: Hisense

AKTUALIZOVÁNO, 26. 11. 2022: Celkem bude s tímto designem k dispozici na tři desítky modelů v provedení dvoudveřové, čtyřdveřové i typu „French Door“. U nás momentálně v prodeji 23 modelů v šířkách 70, 80 a 90 cm a v různé povrchové úpravě (i tmavý kartáčovaný nerez). Zmiňovaná chladnička Hisense RF749N4WIF, má mít akumulační dobu 18 hod.!

 

Plně beznámrazová chladnička (39.990 Kč) je opět vybavená invertorovým motorem a také variabilním, tedy teplotně nastavitelným, vnitřním prostorem. Jak vidíte na snímcích, je tu i vnější dávkovač chladné vody, ledu a tříště (není zapotřebí připojení na vodovodní řad), čtyřdveřové řešení je pak, na rozdíl od „amerik“ (2x dveře) praktičtější jak co úspory energie, tak co do běžných operací. Celkový objem chladničky je 579 litrů. Chladnička má 367 l, mraznička se dvěma mrazicími šuplíky ve spodní části 212 l.

K TÉMATU: Třicítka nových beznámrazových chladniček Whirlpool

Výhodou daného čtyřdvéřového řešení mají být i užší dveře, a to prý dokonce i ve srovnání s klasickou chladničkou o šířce 60 cm. Výhodou jsou rovněž obří police přes celou šířku na které se například dají umístit i velké tácy s pohoštěním.

Hisense RF749N4WIF má tři chladicí okruhy a k úsporám energie, resp. k rychlejší obnově nastavené vnitřní teploty, má přispět kovová deska (viz foto) na zadní stěně chladničky. Je tu také invertorový kompresor, osvětlení LED a antibakteriální těsnění. Doba pro uchování potravin za stejné vnitřní teploty v okamžiku výpadku proudu nebyla oznámena.

V chladničce najdete dvě velké zásuvky na zeleninu s regulací vlhkosti, mezi nimi je pak menší zásuvka na drobné balené potraviny (viz foto). První dolní šuplík má čtyři teplotní režimy a podle potřeby se může změnit z mrazničky v chladničku. Pod ním je pak jedna velmi hluboká mrazicí zásuvka určená na objemné potraviny typu celý 22kilový krocan (nezkoušeno  : ).

Hisense RF749N4WIF patří do energetické třídy F, roční spotřeba je udána na 415 kWh a
hučnost na 43 dB(A). Rozměry jsou 91 x 179 x  73 cm (švh), hmotnost 98 kg.

Číst 792 krát Naposledy změněno čtvrtek, 01 prosinec 2022 09:31

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.