úterý 19 březen 2024
Text Size

T-Mobile TV: nově v HD, s volbou jazykových stop a titulky

Podle zaslané tiskové zprávy, cituji… „V uplynulých týdnech proběhl dlouho očekávaný přesun vybraných televizních stanic z kvality SD do HD.“

T-Mobile TV po dohodě s Canal+ zaměřené na fotbalové fanoušky zákazníkům nově nabídne v HD stanice jako Barrandov Krimi, Cartoon Network, Discovery Science nebo Kino Barrandov, zachována zůstala možnost zhlédnout pořady až sedm dní zpětně.

K TÉMATU:

Další novinkou je sledování vybraných stanic v různých jazykových mutacích a momentálně jsou verze připraveny u více než šedesáti kanálů. Kromě originálního jazyka jde především o anglické, slovenské, německé nebo španělské stopy. Informace o dostupných jazykových verzích byste měli nalézt přímo při sledování pořadu.

Třetí novinkou je možnost sledovat pořad s titulky. Ty jsou nyní dostupné u více než 30 stanic a jejich počet se má, podle vyjádření operátora, nadále rozrůstat.

Jazykové stopy jsou dostupné jak na set-top boxech, tak v aplikaci T-Mobile TV GO v televizorech, telefonech a také na webu. Titulky si můžete zapnout u aplikace v televizoru a v telefonu, dále u boxů Kaon a Skyworth. Na starších zařízeních typu Arris VIP4302 funkce dostupná nebude. Zákazníci si však prý v rámci smlouvy o pronájmu mohou tento box vyměnit za novější model, a to zdarma.

 

Číst 810 krát Naposledy změněno středa, 16 listopad 2022 14:54

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.