Vytisknout tuto stránku

Startuje videotéka SkyShowtime. Nyní máte šanci si ji pořídit za polovinu

Jak jsem napsal na konci ledna, nová streamovací služba obchází Evropou a dnes se spouští v Česku a na Slovensku. Ti, kteří se zaregistrují přes webové stránky skyshowtime.com, získají 50% slevu ze standardního měsíčního předplatného. Foto: SkyShowtime

Celkově vzato půjde o osm nových trhů ve střední, jižní a východní Evropě, oznámeno také bylo, že jejich počet se tím pádem zvýší na 20. Na Slovensku měsíčně zaplatíte 5,99 € (ve slevě 2,99 €), v Česku 179 Kč, při slevě 89 Kč. To vše prý dokonce doživotně!

ČTĚTE TAKÉ:

O obsahu najdete více na odkazu (článek jsem psal pro Televizní web), takže tady jen stručně. Při spuštění video služby mají být – mimo jiné – k mání Ambulance, Downton Abbey: A New Era (film), Jurassic World Dominion, The Northman či Top Gun: Maverick.

Mezi velké filmové a seriálové novinky, které SkyShowtime uvede v nadcházejících měsících započítejte například Belfast, Drift – Partners In Crime (řada 1A), Lioness, Minions: The Rise of Gru, The Black Phone či The Great Game.

Lokalizace a dabing je součástí nabídky a vše je prý plánováno nicméně více informací na toto téma nebylo k dispozici.

Přístup ke službě budete mít přes zařízení s operačním systémem Android, Android TV, Apple iOS a tvOS, Google Chromecast a LG webOS. Video služba dnes také oznámila partnerství se společností Samsung. Na televizorech značky od roku 2017, včetně, tak bude ke stažení aplikace SkyShowtime a má jít o verzi operačního systému Tizen od 3.0.

 

Číst 726 krát Naposledy změněno úterý, 14 únor 2023 11:48