čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Power banka Xtorm Titan Pro: až 140 wattů na jediném rozhraní USB-C

Energetická banka nabídne až 150 W celkového výkonu, čtyři USB-C poplatné Power Deliery (co to je) a řadu další zajímavostí. Foto: Xtorm

Celková kapacita Titan Pro je 24.000 mAh a power banka má být schopna dodat až 140 W přes jediné rozhraní. Pozoruhodné je také magnetické uložení propojovacího kabelu přímo v těle, možnost využít k dobití konektor USB-C s funkcí PD s až 100 watty (udávány jsou pouhé 2 hod.) a najednou prý zvládnete dobíjet i čtyři zařízení. K dispozici je rovněž ochrana proti přetížení, hlubokému vybití a zkratu. Cena této varianty je 4.990 Kč.

ČTĚTE TAKÉ:

Představena byla rovněž levnější varianta nazvaná Xtorm Titan za 3.990 Kč, která má stejnou kapacitu, ale pracuje s jen 60 W, resp. 2x 30 W. Ani u tohoto modelu nechybí průchozí nabíjení, magneticky uložený propojovací kabel a informační displej.

U nás neznámá značka Xtorm patří holandskému výrobci, který byl založen roku 2008.  Věnuje se produktům pro napájení a nabíjení osobní elektroniky. Portfolio zahrnuje power banky, adaptéry, kabely, bezdrátové nabíječky a také fotovoltaické panely.

 

Číst 565 krát Naposledy změněno úterý, 21 březen 2023 13:02

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.