neděle 28 duben 2024
Text Size

Samsung Bespoke Jet AI: tyčový vysavač s umělou inteligencí (UI/AI)

Nejvýkonnější akumulátorový tyčový vysavače značky má vylepšenou vysýpací stanici s automatickým vyprazdňováním prachového koše a zakoupíte ho od srpna i u nás za 32.990 Kč. Foto: Samsung

Provozní doba je udávána na až 100 minut, zabudován je akumulátor s kapacitou 4.500 mAh, což má být o 80 % více než u předchozího modelu. Novinka si má navíc zachovat – po 500 pracovních cyklech – 70 % své kapacity.

K TÉMATU:

Bespoke Jet AI má vestavěné osvětlení LED a je prý schopen si sám zjistit druh povrchu a přizpůsobit mu sací výkon a otáčky kartáčového válce. Další uživatelské přizpůsobení je prý možné přes aplikaci SmartThings.

Vysavač, podle výrobce, pracuje s vícevrstvým filtračním systémem pro odstraňování nečistot (udáváno 99,999 %), vylepšeno by mělo být například i odstraňování vlasů při vyprazdňování prachového koše (udáno až 99 %).

Ve zmiňované ceně 32.990 Kč dostanete sadu kartáčů a dalšího příslušenství, včetně univerzálního kartáče na všechny druhy podlah a kartáče s vysokou manévrovatelností. Obdržíte rovněž stojan a kolébku na příslušenství.

 

Číst 754 krát Naposledy změněno pondělí, 12 červen 2023 15:22

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.