pondělí 29 duben 2024
Text Size

Myčky Whirlpool MaxiSpace: více prostoru, plnohodnotnější třetí koš i antibakteriální oplach

Společnost oznámila novou řadu myček nádobí založenou na prý „…revolučním zvětšení vnitřního prostoru při zachování vnějších rozměrů“. Do třetího koše s integrovanými tryskami mají tak jít umístit nejen příbory, ale i nádobí s výškou až 13 cm, aniž by byl prostor v ostatních koších omezen.  Foto: Whirlpool

Nejvyšší modely MaxiSpace se podle výrobce řadí, podle nových štítků EU, do energetické třídy A, nižší modely do energetické třídy B a C, přičemž výrobce udává, že – cituji – „S myčkami v energetické třídě A můžete ušetřit více než 15 % energie ve srovnání s myčkami ve třídě B nebo dokonce 50 % ve srovnání s třídou F“.

Ovládání volně stojící myčky Whirlpool W7F HS41 X.

 

Mezi další novinky patří výkonnější systém trysek v zadní části (foto níže), přirozenější sušení na závěr (možné pootevření dvířek), vylepšená technologie 6. smyslu či speciální tichý režim snižující hladinu hluku o dalších až 3 dBA.

ČTĚTE TAKÉ:

Whirlpool udává, že u řady MaxiSpace byl sice vnitřní prostor zvětšen „až o 10 %“, stále ji ale umístíte třeba jako náhradu za vaši stávající myčku do stejného místa. Navíc nyní do středního koše můžete umístit talíře o průměru až 19 cm (údaj výrobce) a zároveň se do spodního stále vejdou talíře na pizzu o průměru až 32 cm. Třetí zásuvka je oproti dnes běžným tohoto typu (především na příbory) vyšší a dáte sem i hrnky či sklenice vysoké až 13 cm.

 

Pro čistění myčky je tu vedle tzv. „Antibakteriálního oplachu“ i speciální „Antibakteriální cyklus“, který vodu v závěrečné fázi oplachu zahřeje na až 65 °C a oplachuje nádobí po dobu nejméně 10 minut. V tento moment má dojít, podle výrobce, „…k odstranění až 99,9999 % bakterií“. Současně se automaticky vypne systém závěrečného pootevření dvířek tak, aby nedošlo ke kontaktu s prostředím kuchyně.

Myčky MaxiSpace, jak samostatně stojící, tak integrované, nabízejí řadu programů, jako například hodinový cyklus (50 °C), nebo Rapid 30, který trvá 33 minut.

  • Plně integrovaná myčka Whirlpool W8I HF58 TU (23.490 Kč): je v energetické třídě B a vybavena úsporným invertorovým motorem. Díky speciálním držákům s úchyty je možné velké nádobí jako hrnce, pekáče nebo pánve rovnat na stojato.
  • Volně stojící myčka Whirlpool W7F HS41 X (18.490 Kč): je v energetické třídě C a má třetí zásuvku ošetřenu nanotechnologií, takže na ní nemá ulpívat voda (pro snazší sušení). Velké nádobí má jít opět rovnat vertikálně.
Plně integrovaná myčka Whirlpool W8I HF58 TU.

 

Číst 535 krát Naposledy změněno pátek, 16 červen 2023 09:06

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.