Vytisknout tuto stránku

Samsung Bespoke Jet AI: tyčový vysavač s umělou inteligencí (UI/AI)

Nejvýkonnější akumulátorový tyčový vysavače značky má vylepšenou vysýpací stanici s automatickým vyprazdňováním prachového koše a zakoupíte ho od srpna i u nás za 32.990 Kč. Foto: Samsung

Provozní doba je udávána na až 100 minut, zabudován je akumulátor s kapacitou 4.500 mAh, což má být o 80 % více než u předchozího modelu. Novinka si má navíc zachovat – po 500 pracovních cyklech – 70 % své kapacity.

K TÉMATU:

Bespoke Jet AI má vestavěné osvětlení LED a je prý schopen si sám zjistit druh povrchu a přizpůsobit mu sací výkon a otáčky kartáčového válce. Další uživatelské přizpůsobení je prý možné přes aplikaci SmartThings.

Vysavač, podle výrobce, pracuje s vícevrstvým filtračním systémem pro odstraňování nečistot (udáváno 99,999 %), vylepšeno by mělo být například i odstraňování vlasů při vyprazdňování prachového koše (udáno až 99 %).

Ve zmiňované ceně 32.990 Kč dostanete sadu kartáčů a dalšího příslušenství, včetně univerzálního kartáče na všechny druhy podlah a kartáče s vysokou manévrovatelností. Obdržíte rovněž stojan a kolébku na příslušenství.

 

Číst 771 krát Naposledy změněno pondělí, 12 červen 2023 15:22