středa 24 duben 2024
Text Size

Samsung Galaxy Tab4: 7, 8 a 10 najednou

Přichází nová řada tabletů ve třech variantách úhlopříčky displeje, s rozlišením 1 280 x 800 bodů, čtyřjádrovým procesorem a novým, perforovaným designem zadního krytu. 

 

 

Přesněji, a lépe česky řečeno, mají úhlopříčky 17,8 cm (7ʺ), 20,3 cm (8ʺ) a 25,7 cm (10,1ʺ - viz foto výše) a čtyřjádrový procesor na frekvenci 1,2 GHz, přičemž přesný typ nebyl v tiskové zprávě uveden.

Prodávat se mají ve dvou verzích – Wi-Fi a Wi-Fi plus LTE (co je to LTE zjistíte zde – odkaz se otevírá do nového okna).

K dispozici vždy také bude GPS, včetně ruského systému Glonass, a mechanika karty microSD. Za pozornost rovněž stojí funkce „Multi Windows“ umožňující přepínat mezi jednotlivými aplikacemi, využít lze i pro přenos obsahu.

Tablety podporují spolupráci se zařízeními Gear 2, Gear 2 Neo a Gear Fit a ke koupi u nás budou v druhé polovině druhého čtvrtletí v černé i bílé variantě.

Ceny zatím nebyly stanoveny.

 

Zadní strana Samsung Galaxy Tab4 ve verzi s úhlopříčkou 17,8 cm, tj. 7ʺ.

 

Samsung Galaxy Tab4 7 (úhlopříčka 17,8 cm).

 

Číst 4133 krát Naposledy změněno pátek, 04 duben 2014 15:16

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.